Vandaag én morgen succesvol zijn

Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties.

Over ons

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze ruim 1000 professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Geen bits en bytes, maar mensen

De wereld is niet van bits en bytes, maar van mensen. Mensen die nieuwe mogelijkheden zoeken, en daarbij ook vragen hebben. Voor ons maken zij het verschil. Wij realiseren en verankeren verandering, dankzij onder meer trajecten voor nieuwe technologie adaptie. Vanwege deze mensfocus zijn al onze medewerkers speciaal geselecteerd op peopleskills. Het DNA van KPN Consulting wordt bepaald door deze mensen. Wie zijn dat dan? Initiatiefrijke ICT’ers met een hoog kennisniveau. Sociaal, zelfstandig, nieuwsgierig en creatief.

Een wereld vol ruimte voor vernieuwing. Met ICT aan de basis.

Een fris idee zet bestaande businessmodellen volledig op zijn kop. De koppeling van data geeft een verrassende impuls aan productinnovatie. Door scherp te blijven, te weten wat klanten willen, houd je focus. Wij zien een wereld vol ruimte voor vernieuwing. Met ICT aan de basis. Vandaag is het social media, cloud of big data. Morgen schept een volgende ontwikkeling nieuwe ruimte. Wie snapt waar de kansen liggen en ze weet te pakken, staat sterk.

Een wereld vol ruimte voor vernieuwing. Met ICT aan de basis.

Gids in de nieuwe wereld

Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Slimme ICT-oplossingen met de focus op mensen. In een wereld waarin mensen en organisaties voortdurend nieuwe mogelijkheden vinden om met elkaar in contact te komen, samen te werken, ideeën te delen, van elkaar te leren, beslissingen te nemen en zaken te doen. Het is ons vak en onze passie om hiervoor een innovatieve en gebruiksvriendelijke infrastructuur te bieden.