Vandaag én morgen succesvol zijn

Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties.

Geen bits en bytes, maar mensen

De wereld is niet van bits en bytes, maar van mensen. Mensen die nieuwe mogelijkheden zoeken, en daarbij ook vragen hebben. Voor ons maken zij het verschil. Wij realiseren en verankeren verandering, dankzij onder meer trajecten voor nieuwe technologie adaptie. Vanwege deze mensfocus zijn al onze medewerkers speciaal geselecteerd op peopleskills. Het DNA van KPN Consulting wordt bepaald door deze mensen. Wie zijn dat dan? Initiatiefrijke ICT’ers met een hoog kennisniveau. Sociaal, zelfstandig, nieuwsgierig en creatief.

Vrijheid om zelf invulling aan je werk te geven

Vrijheid om zelf invulling aan je werk te geven

“Sinds 1 januari ben ik directiesecretaris bij KPN Consulting. Als je me dat had verteld toen ik hier een jaar geleden als young professional begon, dan had ik je waarschijnlijk niet geloofd. Carrières verlopen bij KPN Consulting niet volgens het boekje. Je krijgt hier de vrijheid om invulling te geven aan je eigen werk: er zijn geen vaste carrièrepaden die je moet volgen om door te groeien. Het is voor mij belangrijk om van elk project het beste te maken en om elke uitdaging met beide handen aan te grijpen, zodat ik zoveel mogelijk kan leren. Ook mijn nieuwe functie kan ik vrij invullen. Omdat ik deel uitmaak van het managementteam, zit ik dicht op de actie en kan ik werk dat ik leuk vind naar me toetrekken. Door continu op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen, blijf ik mezelf ontwikkelen. Wie weet waar ik over een paar jaar sta!”

Trots om mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden

“Mijn eerste jaar bij KPN Consulting als veranderconsultant heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik volgde een Lean Six Sigma-opleiding, een mooie aanvulling op mijn kennis en ervaring uit vorige functies. Zo kon ik procesoptimalisatie en het integreren van nieuwe diensten in de keten nog grootschaliger aanpakken én succesvol laten landen. Mijn kennis op het gebied van samenwerken en het zoeken van de juiste verbindingen was daarbij erg waardevol. Overigens niet alleen bij dat project, maar ook bij onze Customer DNA Experience Journey. Hiervoor coach ik een groep KPN-medewerkers op het gebied van samenwerken en het geven van workshops om nog meer vanuit de klantbehoeften te werken. Deze groep faciliteert op hun beurt mensen in alle lagen van de organisatie, zodat we KPN-breed een mooie transformatie doormaken. Als ik terugkijk, ben ik toch wel heel trots op wat ik allemaal heb kunnen doen. Ik krijg hier de kans om veel van mezelf te laten zien en mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Dat belooft veel moois voor de toekomst.”  

Trots om mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden

Een wereld vol ruimte voor vernieuwing. Met ICT aan de basis.

Een fris idee zet bestaande businessmodellen volledig op zijn kop. De koppeling van data geeft een verrassende impuls aan productinnovatie. Door scherp te blijven, te weten wat klanten willen, houd je focus. Wij zien een wereld vol ruimte voor vernieuwing. Met ICT aan de basis. Vandaag is het social media, cloud of big data. Morgen schept een volgende ontwikkeling nieuwe ruimte. Wie snapt waar de kansen liggen en ze weet te pakken, staat sterk.

Meer over Cloud

Meer over Digital Workspace

Meer over Security

Meer over Datamanagement