Dienst- verlening

Een fris idee zet bestaande businessmodellen volledig op zijn kop. De koppeling van data geeft een verrassende impuls aan productinnovatie.

Cloud

De inzet van clouddiensten is voor veel organisaties onafwendbaar. Zo kan een traditionele infrastructuur de vaart van veranderingen doorgaans niet bijbenen. Bovendien drukt het in huis houden van alle ICT steeds zwaarder op de begroting. Toch aarzelen veel organisaties nog: over de manier waarop clouddiensten in te zetten zijn en hoe ver ze daarin kunnen gaan. Privacygevoelige informatie, bijvoorbeeld, kan dat ook naar de cloud? En natuurlijk is er ook de logische vraag: wat het eigenlijk oplevert? KPN Consulting begeleidt organisaties bij het overgaan naar de cloud. Inclusief een roadmap, business case, gebruikerstrainingen en hulp bij governance.

Datamanagement

Iedere dag zijn er talloze nieuwe beslissingen om te nemen. Klein en groot. Over nieuwe markten, die wel of niet bestormd worden. Over processen, die wel of niet simpeler kunnen. Over andere manieren van klantcommunicatie, die wel of niet bijdragen aan succes. Twee derde van die beslissingen, ook die met veel impact, wordt nog altijd op basis van intuïtie of ‘onderbuikgevoel’ genomen. En dat terwijl de harde feiten – verpakt in diverse data – vaak wel aanwezig zijn, binnen of buiten organisaties. Data helpt om goed geïnformeerd de juiste beslissing te nemen.

Digital Workspace

De manier van werken verandert. Dankzij laptops, tablets en smartphones kan je overal werken. Een flexibele werkomgeving, waarin informatie, applicaties en communicatie samenkomen vinden wij daarom essentieel. Wij helpen onze klanten bij het op een rij zetten van alle functionele en technische mogelijkheden. Zodat hun medewerkers op elke plek en elk tijdstip productief zijn. Wij weten daar de perfecte infrastructuur voor te realiseren.

Internet of Things

Internet of Things klinkt technisch, alsof het alleen over techniek en infrastructuur gaat. Maar dat is het allerminst. Internet of Things (IoT) versnelt de digitale transformatie in organisaties. Tot voor kort zorgde digitalisering alleen voor de verbinding tussen apparatuur als laptops, desktops en tablets. Met IoT kunnen ook andere dingen onderdeel uitmaken van de digitale processen.