Danny aan het woord

Danny aan het woord

We gaan er samen voor om onze klanten ontzettend blij te maken

Werken bij KPN Consulting betekent dat je als ICT-professional grote technische uitdagingen aangaat bij aansprekende klanten. We begeleiden de topbedrijven van Nederland met hun digitale transformatie. De mogelijkheden van ICT verbinden wij aan mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Denk hierbij aan de reis naar de Cloud, het versnellen van organisaties met het Internet of Things, het pragmatisch en snel impact realiseren met data of een optimale digitale werkplek die voldoet aan alle moderne eisen.

KPN Consulting biedt veel mogelijkheden om je snel en breed te ontwikkelen. De steile persoonlijke leercurve bereik je door samen te werken in multidisciplinaire teams, in een omgeving waar je zelf aan het roer staat. Hardwerken en plezier gaan hierbij perfect samen. In onze dynamische bedrijfscultuur maak je snel stappen, met veel doorgroeimogelijkheden binnen KPN Consulting of andere KPN-onderdelen.

Het maakt me trots wanneer collega’s dit beamen. Vrijheid en vertrouwen leiden volgens ons tot meer verantwoordelijkheid en ambitie. In een professionele en informele sfeer leveren we prestaties die we goed met elkaar vieren. We gaan er samen voor om onze klanten ontzettend blij te maken, als hun partner en gids in de nieuwe wereld.

Over Danny Spee

Danny Spee is director Interim en Professional Services bij KPN Consulting. Vanuit de unit waar Danny verantwoordelijk voor is dragen dagelijks 400 professionals zorg voor de implementatie en adoptie van nieuwe (ICT) technologie bij klanten. Hij heeft bovendien de eindverantwoordelijkheid voor de klantrelatie, het algehele sales proces en de werving van professionals binnen KPN Consulting.